Werkwijze

De basis van een goede ontwerpstrategie is open staan voor alle mogelijke informatie bij de aanvang van een project. Wij luisteren, kijken, voelen en reageren. Onze ervaring is dat de antwoorden die we formuleren op een ontwerpuitdaging, zowel verrassend als vertrouwd zijn.

 

Ieder project wordt 3-dimensionaal ontworpen. Meestal wordt een digitaal model gemaakt dat tevens voor presentatie doeleinden gebruikt kan worden, maar ook maken we gebruik van maquettes en 1 op 1 proefopstellingen. Het uitwerken van projecten in technische informatie gebeurt nog steeds veelvuldig op basis van 2d tekeningen. Wij zijn echter uitgerust om gebouwen volledig 3d te modeleren en deze modellen te voorzien van uitgebreide bouw en gebruikers informatie (het zogenaamde BIM-en).

 

Tussen het idee om te gaan bouwen en de uiteindelijke realisatie zit vaak een uitgestrekte periode. Opdrachtgever en ontwerper zijn in deze periode aan elkaar overgeleverd. Het is daarom essentieel dat er een klik is in de relatie tussen deze twee belangrijke spelers. Om nieuwe opdrachtgevers te overtuigen van onze kennis, passie en kunde zijn wij bereid om te investeren in de initiatieffase van een project. Dit geldt voor zowel grote als kleine projecten.